Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2009 08:00 - Чудесният секс !
Автор: bgm8 Категория: Забавление   
Прочетен: 1133 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Чудесният секс не опира само до техника. Това е начин на живот, който се простира отвъд спалнята във всекидневието. Това което правиш или не правиш за своето сърце, ум и тяло, влияе на твоето сексуално здраве. Ако имаш проблеми в леглото, като ниско либидо, липса на издръжливост или ерекционна дисфункция, ще се наложи да приемеш няколко болезнени промени в твоят живот, които ще подобрят твоят секс живот, ще станете по-здрав и по щастлив. Това ще направи и „нея” по-щастлива ;)!

Всичко опира до кислорода: упражнявай се

image
Твоето тяло дава, това което получава. Ако се подмотаваш пред телевизора и се чудиш защо не става, или ако става, ръцете ти поддават преди тя да е стигнала до своя връх, помисли си за активността в твоят живот. Кога за последно стана от леглото/дивана, побяга навън, качва с епо стълбите вместо с асансьора? Твоето сърце изпомпва кислород в тялото ти и в „звездата” на предстоящото представление.   Имаш нужда от активни упражнения поне три пъти в седмицата по 30 минути, упражнения за сърцето, които подобряват кръвообращението. Подходящо кардиоупражнение е това, от което имаш нужда, за да подобриш своят издръжливост и представяне в леглото. Допълнително ще изглеждаш по-добре и ще се чувстваш перфектно. Самоувереният мъж е харесвания мъж. Арогантността и несигурността е това, което жените усещат веднага.  Няма да си просто поредния, когато започнеш да се чувстваш така, както изглеждаш. Жените забелязват разликата между позьора и истинския мъж . Включи грижа за външния вид в своята ежедневна рутина и ще имаш секси тяло, изглеждащо добре по всяко време. Упражнявай се редовно, поддържай си ноктите чисти и поддържани, косата сресана, брадата избръсната, просто ще знаеш, че изглеждаш супер. Най-добрата част от всичко това е, че ще се чувстваш добре. Какво чакаш?

Поработи върху ума си: бъди остроумен и винаги в час

Виждаш ги навсякъде. Логически игри, кръстословици, пъзели, судоку; хората се опитват да тонизират своите мозъци и да са винаги готови. Защо ? Може би някои от тях разбират предимството от един енергичен ум, особено що се отнася до живота в спалнята. Сексът е както умствена дейност, така и физическа. Това, което можеш да направиш с ума си в сексуално отношение е изумително. Използвайки фокуса на ума си, можеш да поддържаш ерекция и да се въздържаш от еякулация, за д аможеш да контролираш и нейните многократни оргазми, един след друг...... Ако загубиш фокус, губиш и контрол и играта ще приключи за секунди.  Издръжливостта е както физическо качество, так аи умствено постижение. Истинското майсторство идва, когато можеш да контролираш тялото си какво да прави, а не то да контролира теб. Поддържането на нивото на ума ви помага да се оттървете от баналностите в сексуален аспект, поддържа те креативен. Предпазва те от повторения и мързел, избягвате скучните стойки и разнообразява до голяма степен сексуалният ви живот. Тренирай мозъка си, точно както тренираш и тялото си. Нуждае се от упражнения и ще ти позволи да жънеш безценни дарове ;).Проверявай кои храни ще те поддържат в леглото.

Начин на живот: не поредната диета 
Животът не е да опиташ всяко едно меню и да изпиеш целия алкохол на земята. Яденето не е за задоволяване на твоите прищявки и за убиване на скуката. Прекомерните количества, трябва да са само под формата на сексуални активности - добре координирани и навременни! Определени храни и огромните количества от тях могат да поставят спирачка на любовният ти живот, правейки те муден и неиздръжлив. Поддържай тялото си здраво като внимаваш какво слагаш в него. Храненето е единствено начин за задоволяване на тялото с необходимите вещества и витамини. Ето няколко съвета: Познаваш тялото си, разпознавай знаците. Ако си с тенденция да преядаш, опитай това: забави темпото на хранене. Запомни, че стомаха не сигнализира н амозъка ти, че е пълен до 20 мин след като стигнеш до разкопчаване на колана. Добър план е да пиеш много течности, главно вода, и да избягваш мазни, тежки храни, които ще те накрат да се чувстваш уморен. Сладкото ти дава много енергия, но след действието му, също толков абързо отпадаш и губиш сили. Алкохола е с разочароващ ефект върху либидото. Наистина ! Може да имаш трудност да получиш ерекция, да поддържаш такава, трудност при еякулация и понижено сексуално желание, ако пиеш твърде много. Пиенето може да намали нивото на фертилност на половина. УПС... Кофеинът има същия ефект. Има определени храни, които покачват либидото. За тези, които са навлезли в играта с „бебетата” витамин Ц и антиоксиданти могат да предотвратят дефекти в спермата и да подпомогнат мобилността и. Дневните дози от калции и витамин Д увеличават фертилността при мъжете, достатъчните нива на Цинк ще поддържа тестостерона и либидото на ниво.

Здраво тяло, хубав секс 
Здравото тяло е важно, както за здравето ти, така и за секса. Без него няма нито едно от двете. Сексът е живот и със сигурност животът е продукт на сексът, но колко добър или лош е той зависи изцяло от теб. Чрез малки промени в начина ти на живот – да с екачваш по стълбите, да ходиш на фитнес, да станеш от кревата и да помислиш върху качеството на храната, която поемаш, ще постигнеш идеалният баланс!




Гласувай:
1



1. svilenn - Добра статия
10.11.2009 00:00
:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgm8
Категория: Забавление
Прочетен: 44626
Постинги: 11
Коментари: 17
Гласове: 47
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930