Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2009 15:31 - 10 Сигнала, че си твърде добър за нея!
Автор: bgm8 Категория: Забавление   
Прочетен: 1227 Коментари: 1 Гласове:
1



Единственото нещо, което е по-лошо от това да работиш е да си търсиш работа. Същото е със запознанствата.
Мъжете твърде често се примиряват с много глупости от жените, само и само да не търсят отново женат за тях.
Не бива такъв да е случая. Колкото по-дълго човек е в това положение, ще свиква все повече със ситуацията, а това ще удължи една връзка доста отвъд „срока й на годност”.
Дали подозираш, че си в тази ситуация или знаеш със сигурност, ние ще ти представим 10-те знака, които със сигурност показват, че си твърде добър за нея и се налага да се намери някой по-добър

No.10 – Винаги разговорите с нея някак се свеждат до елементарни неща
Не е само тя, цялото и обкръжение, цялата и вселена. Неините приятели, семйство и колеги всички те изглежд аимат много ограничен речник. Ако котката ти може да се мери по акъл с нея, това е един от сигналите, че си твърде добър за нея.
No.9 – Тя се чу*а като порно звезда
Ясно е всички имаме тази фантазия, но ако момичето ти те води към некартографирани земи, което води до опасност за личната сигурност, има голяма възможност да си твърде добър за нея. Без граници и задръжки в интимната сфера, означава сериозни проблеми със самоуважението и контрола по принцип. Много ясно сексът може да бъде страхотен, но никога не знаеш къде е била и дори от кого е научила тези маневри, което може да означава само едно….
No.8 – Приятелите ти не я харесват
Приятелите ти не я харесват и някак си независимо един от друг, по двойното сляпо правило са потвърдили, че тя е ужасна! Доста време си отглеждал този социален кръг от хора около теб, точно за този вид защита, когато си се загубил напълно, довери се на спасителната си мрежа. Ако те не може да завърже един прост разговор с приятелите ти, твърде си добър за нея!
No.7 – Постоянно я окуражаваш
Ако постоянно се хващаш, че окуражаваш твоята приятелка да излезе и да опита живота извън канапето или мол-а, по всяка вероятност си твърде добър за нея. Има определени хора, за които амбицията или ентусиазъма към бъдещето са чисто и просто анатема! Няма да бъдеш нейният катализатор, всичко, което правиш е загуба на ценна енергия и фокус, който можеш да харчиш за собствения си живот.
Продължи напред !
No.6 – Не може да плаща за нищо
Когато дойде момента да се плати вечерята в ресторанта, киното или каквото и да е било друго, което правите заедно, а нея все я няма. Има два вида жени, за които това е проблем: Първият  – тя трябва да се включи в тази връзкам колкото и да не и се иска. Втория тип е без възможността ил ипросто няма никакъв доход. Животът е твърд екратък за която и да е било от двете.
No.5 – Изумява се от това, коетo ти приемаш за даденост
В определен момент в живота, реалността те удря в лицето и някои неща започват да ти изглеждат съвсем нормални и естествени. След колежа – заплатата със сигурност попада в тази категория. Ако приятелката ти е удивена от способността ти да получаваш заплата, спускаш се в бездънна яма с това момиче, коеот вероятно няма и а може да си намери работа. Това може да е знак за бъдещи проблеми. Други неща, от които може да бъде одивена са плащанеот на месечни сметки за ток, вода, а дори и кредитна карта. Всичко това, трябва да те наведе на мисълта, че си твърде добър за нея.
No.4 – Има лоша хигиена
Ако повече от веднъж забележиш, че се носи странна миризма около твоята любима, може би е време да продължиш напред. Някои хора са просто неподредени, докаот други може дазастрашат здравето ти с техните навици. Можеш да с еопиташ да споменеш между другото, че нещо понамирисва тук, нещо не  екакто трябва, но като цяло се изправяш пред бойно поле, на коеот ти си в ниското, т.е. много малък шанс за успех, особено що се касае до променянето на навика в човек. No.3 – Липсва и природна любопитност
Вселената е странно и мистериозно място. Всеки ден се сблъскваш с феномен, който си проси повече обяснение. Поне така си мислеше, докаот не се срещна с твоята приятелка. Ако сте били заедно известно време и не си я чул да споменава за някое пътуване или книга, която е чела, тогава имаш голям проблем. Разговори на теми от ежедневието са ужасно ограничаващи и скучни.
No.2 – Има проблеми със закона
Има време, в което се дефинират авторитетните фигури и се начертават границите. Това се нарича зрялост. Това е времето, когаот всичко, направено в младеките ти дни може да се запечата и изгори.  Ако все още тя джипчийства или постоянно отговаря з ахулигански прояви или други провинения като безрасъдно шофиране и непристойно поведение – това може да застраши и твоето бъдеще. Това показва, че тя няма чувство за правилно и неправилно, няма уважнеие към собствеността и околните, което те поставя в доста незавидна позиция.
No.1 – Най добрия и актив е нейният външен вид.
Отношенията между двама са постоянна грижа. Препдолага се, че в една жена трябва да намериш много повече от основното физическо привличане. Ако не си намерил нищо такова, а напротив, намерил си много неща, които могат да и се простят, зашото е красива, тогава си просто твърде добър за нея.  Трябва да продължиш напред и да намериш някой друг. Ако не го направиш, тогава се продаваш твърд еевтино.
Има много хора в твоят град
, квартал, дори и в твоята фирма, със сигурност можеш да намериш достойната си половинка.



Тагове:   съвет,


Гласувай:
1



1. анонимен - 4e ima li 4ak tolkova lo6i jeni be ...
26.05.2009 15:48
4e ima li 4ak tolkova lo6i jeni be 4ove4e
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgm8
Категория: Забавление
Прочетен: 44533
Постинги: 11
Коментари: 17
Гласове: 47
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031