Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2009 15:07 - Как с докосване, да я накараме да прави секс?!
Автор: bgm8 Категория: Забавление   
Прочетен: 2649 Коментари: 4 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Да убедиш една жена да спи с теб, може да е доста трудна задача. Можеш да си в настроение за секс 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, но за да я докараш до това състояние, понякога може да е истинско предизвикателство. Жените имат нуждата от допълнително отношение и ласки, въпреки, че се изисква допълнително старание, процесът може да е забавен. Допира може да бъде както елегантна индикация за желание, така и че си готов за следващата стъпка. Постоянното и настоятелно докосване ще ти помогне да достигнеш до крайната дестинация: спалнята.  Ето и как да стигнеш до спалнята

Докосвай чувствено

Серия от невинни, привидно неволни докосвания, премини близо до нея, опри се до нея, докато сте сред тълпа, сложи си ръка на крака и, когато искаш да я убедиш в нещо (един вид убедителна техника image ), отмести косата от очите и нежно.  Не бива да се възприема тази първа стъпка като нахалство, а като сладко и действие на един истински джентълмен.

Издърпай я към теб

Когато си спечелил доверието и и си спечелил точки като джентълмен, можеш да продължиш към следващата стъпка, която показва по-голяма интимност. Сложи ръката си около нея, най-добре около кръста. Ако се наклони към твоето тяло, без да се мръщи или чувства някакви задръжки, имаш зелена светлина за следващото ниво на докосване.

Танцувай с нея

За да максимизираш този вид докосване, трябва да знаеш как да танцуваш. Ако си безнадежден случай в „отдел ритъм”, и изглеждаш като пърхащ октопот  на дансинга, тази стъпка няма да ти помогне. Не се заблуждавай; поискай честното мнение на своите приятели за уменията ти на дансинга. Ако те посъветват, да не се доближаваш до дансинга, по-добре пропусни тази стъпка.

Ако обаче движенията ти не са лоши, не е необходимо да са добри – заведи задължително твоята девойка на дискотека, клуб или частно парти. Танцуването може да бъде много чувствено  и жените често се възбуждат от това. Докато сте на дансинга, постави ръцете си около нея или на бедрата и. Спокойно се доближавай, но не забравяй да не пресичаш тази линия на чувствено и сексуално.
Да се „клатите” на дансинга не е готино!
Остави това за по-късно, на по-уединено място. Каквото и да е било докосване до интимни части на публично място е абсолютно „НЕ”! Но на дансинга е лесно да станеш по-интимен!

Изпрати сигнал

Масажът е един от най-лесните и надеждни начини да я доведеш до „онова” настроение. Дори и разтривка на врата или ходилата може да сработи. Ако искаш обаче безгрешен метод – направи масаж на цялото тяло с топло масажно масло. Няма жена, която да може да устои тази глезотия. Чувствайки твоите ръце по цялото си тяло ще я подготвиш д аиска още и още… Дори ако си изиграеш картите правилно можеш да направиш прехода от масаж към секс! Това означава, че масажът трябва да е достатъно дълъг, за да се почуства отпусната и много благодарна.
Можеш тогава да я стиснеш любвеобвилно няколко пъти по рамената и да преминеш към сексът. Каквото и да си говорим, ако тя е легнала на твоето легло и е позволила да я докосваш по цялото тяло, не би трябвало да е чак толкова трудно и останалото ;).
Научи се да докосваш

Твърде много мъже са груби и непохватни, когато се стигне до докосване на жена. Само да спомена – най-добрите и запомнящи се любовници са тези, които са усвоили нежното докосване. Усърдието, коеот ще вложиш в научаването на правилното докосване за всяка ситуация ще се отплати със сигурност!



Тагове:   докосване,


Гласувай:
0



1. agent074 - Според мен, една жена, ако е готова, ...
25.03.2009 15:49
Според мен, една жена, ако е готова, няма да чака да си играеш с нея на котка и мишка, освен...ако не й е за пръв път.
цитирай
2. zonda - Комуникация, комуникация и пак ...
25.03.2009 17:00
Комуникация, комуникация и пак комуникация.Говорете повече с дамите,общувайте и няма да се наложи да правите всички тези неща, за да се доберете до спалнята...
цитирай
3. onzi - СПОРЕД
26.03.2009 08:56
МЕНЕ ТИ СИ ОЩЕ В 20 ВЕК
цитирай
4. vasilan - аз ги сразявам
26.03.2009 09:34
с интелект....


Бал. Както обикновено, поручик Ржевски седи пиян в обкръжение на ухажващи го знатни дами. Издебнал момента, корнет Оболенски го пита:
- Кажете поручик, как да си обясня успеха Ви сред жените?
Поручикът:
- Виждате ли, корнет, приближавам се до дадена дама и й казвам: госпожо, а мога ли да Ви го начукам?
Корнетът:
- Но поручик, за това ще да получите плесница!
Поручик Ржевски леко го потупва по рамото:
- Получавам... А после най-често го начуквам...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bgm8
Категория: Забавление
Прочетен: 44640
Постинги: 11
Коментари: 17
Гласове: 47
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930